7,6 milijona bralcev: Transkranialna pulzna stimulacija (TPS) je predstavljena na prvi strani nemškega časopisa BILD in na www.bild.de!

Alzheimerjeva bolezen TPS terapija
»Novo upanje za bolnike z Alzheimerjevo boleznijo: Pacientov spomin se izboljša«*: 22. aprila 2022 je glavna zgodba nemškega dnevnega časopisa BILD z največjo naklado (dosega 7,62 milijona pretežno starejših bralcev) govorila o transkranialni pulzni stimulaciji (TPS®) z NEUROLITH®. Celoten članek TPS® (stran 8 številke) je bil objavljen tudi na spletu na www.bild.de – najbolj obiskani novičarski strani v Nemčiji s pribl. 25 milijonov edinstvenih uporabnikov mesečno, od tega 600.000 plačljivih naročnikov. Ta velik uspeh daje TPS® velik zagon po vsem nemško govorečem svetu!

 

»To je majhen čudež.« Članek BILD govori o podjetniku Manfredu Sköriesu (80), ki je pred 10 leti zbolel za Alzheimerjevo boleznijo. Rezultat: njegovo stanje se je slabšalo; vse več prijateljev in izkušenj je pozabljal. Njegova žena Elena ga je končno morala namestiti v dom za ostarele. Leta 2022 je družina po naključju izvedela za TPS® in se odločila preizkusiti novo terapijo. Zaradi terapije se je g. Sköriesovo splošno fizično in psihično stanje znatno izboljšalo. Njegova žena Elena poroča: »Res je veliko bolje. To je majhen čudež. Moj mož je bil doma za veliko noč. Dolgo je bil na invalidskem vozičku, zdaj pa spet lahko hodi sam. Tudi v službi se je nenadoma spet marsikaj spomnil.« Spet prepoznava tudi prijatelje in sodelavce.

 

Drugi del članka podrobno razlaga metodo TPS® in citira zdravnike, ki so zdravili že številne bolnike z Alzheimerjevo boleznijo. Imunolog dr. Peter Schleicher iz Münchna povzema dosedanje uspehe s TPS®: »Alzheimerjeve bolezni ne moremo pozdraviti, vendar smo pri mnogih bolnikih dosegli regeneracijo poškodovanih možganskih celic.« Prof. Musa Citak, ki je zdravil Sköriesa, zahteva: »Čas je, da zavarovalnice prispevajo k stroškom, saj je dom za ostarele dražji od terapije.«

 

Povezava na BILD prispevek

Vamtam
Vamtam

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor